Nyheter

Lördag 30 oktober kl 11.00-15.00 slår vi upp portarna, eller i alla fall tältduken, på aktivitetsbanan vid Nya Norrbacka för en innehållsrik dag!

By 15 oktober, 2021oktober 29th, 2021No Comments

Vi utgår alltså från vårt tält vid aktivitetsbanan och kommer att visa lägenheter i alla våra trevliga fastigheter. Allt från det centrala Idrottsvägen till det skogsnära Trastvägen.

Vad sägs om en rymlig trea på Bergsgatan eller en liten välplanerad etta på Axvägen? Vi har lägenheter på flera områden i Valdemarsvik och för olika tycke och smak. Häng med på en visning och hitta just din favorit! Har du deltagit på en visning har du möjlighet att prova turen i vårt lyckohjul. Tecknar du ett avtal innan den 30/11 så bjuder vi på en månadshyra!

En tipspromenad i omgivningen är förberedd, svarstalonger och pennor väntar på att någon ska greppa dem för en höstpromenad. Barnen inbjuder vi också till vårt målarbord för att hjälpa oss med lite ny konst till vårt skyltfönster i centrum. Blir ni hungriga så bjuder vi på grillad korv och fika!

Nu hoppas vi på en fin dag och att få träffa just dig.

Varmt välkommen!

 

Vi vill rikta ett stort tack till Rosenserien och Sweden Eco som sponsrat med fina priser till tipspromenaden. Besök dem gärna på www.rosenserien.com och www.swedeneco.se.